Privata hem

​När du behöver nya idéer att ändra om och uppdatera din inredning i ditt hem, hjälper vi till med att inreda och skapa ett unikt hem för dig, allt efter dina egna behov och önskemål. Vid första besöket, som är kostnadsfritt, gör vi en behovsanalys, går igenom budget och planerar tillvägagångsättet.

Hela hemmet eller det lilla köket

Tillsammans hittar vi din personliga inredningsstil. Vi gör hela hem, nya gardiner till köket, tar hand om det “omöjliga” vardagsrummet eller sätter lite extra “piff” på ditt hem. Inget uppdrag är för litet eller för stort.

​Rådgivning och utförande

​Med enkla, kostnadsbesparande idéer och smarta lösningar skapar vi tillsammans ett trivsamt och funktionellt hem med personlighet. Vi hjälper dig att hitta stilfulla prydnadsföremål för intressanta överraskande blickfång som ger en personlig prägel och ett spännande hem. Vi gör allt från ren rådgivning till att projektera renoveringar. Våra goda personliga kontakter med leverantörer, inredningsbutiker och proffsiga hantverkare samt vår erfarenhet och inredningskunnande gör att vi kan erbjuda dig exakt den tjänst du önskar. Slutmålet är att hitta din unika stil och utforma ett hem där du älskar att vara och vill stanna kvar. Ett hem som passar din livsstil och personlighet.